Állandó akciók:

Nagyszerű hírem van a számodra!

Minden angolórás bérlethez, amit megvásárolsz, tartozik valami kedvezmény, ajándék, vagy plusz óra!

Továbbá élhetsz a PÁROS KEDVEZMÉNNYEL: Ha barátoddal, osztálytársaddal, szerelmeddel egyszerre veszel órát, fejenként 40% kedvezményre lesztek jogosultak a magánóra díjából. Ezt a különleges akciót legfeljebb a nyelvkönyv kedvezménnyel lehet összevonni!

Válogass kedvedre a számodra leghasznosabbak közül:


AKCIÓ AZ 5 NYELVÓRÁS (5x90 perc) BÉRLETHEZ:

Ez az első nyelvórás bérleted? Itt egy kis bátorítás! Minden minimum 5 tanórás bérletet vásárló diákom számára vagy a kurzusához kapcsolódó, vagy BÁRMILYEN ÁLTALA VÁLASZTOTT nyelvkönyvet a kereskedelmi árhoz képest 20%-os kedvezménnyel szerzek be neki! Az új könyvedet megkapod már akár az első órán!

Mindannyian tudjuk, hogy manapság a nyelvkönyvek igen drágák, így ez a kedvezmény több ezer forintos megtakarítást is jelenthet Neked!

 

AKCIÓ A 10 NYELVÓRÁS (10x90 perc) BÉRLETHEZ:

Szóval belevágtál egy fokkal komolyabb bérletbe? Remek! Ha a 10 tanórás bérletedet 5 héten belül felhasználod, kapsz egy AJÁNDÉK NYELVÓRÁT a 6. héten váltott következő 10 alkalmas nyelvóra bérletedre! Bátraké a szerencse!

 

AKCIÓ A 12 NYELVÓRÁS (12x90 perc) BÉRLETHEZ:

Komoly tervekkel rendelkezőknek komoly ajándék dukál! Amennyiben 6 hét alatt felhasználod a nyelvóra bérleted, ajándékba kapsz egy szintednek megfelelő SZÓTANULÓ REJTVÉNYFÜZETET és egy 90 perces ANGOLÓRÁT a 7. héten váltott következő bérletedre!

 

AKCIÓ A 15 NYELVÓRÁS (15x90 perc) BÉRLETHEZ:

Ez a bérlet felér egy magán nyelvkurzussal! Eltökélt vagy és ennek több szempontból is meg lesz az eredménye. Kurzusod mellé, melyben Tiéd a főszerep, annak bármely (1 db) KÖNYVÉT is INGYEN MEGKAPOD tőlem! Melyik nyelviskolától kapsz ilyen ajánlatot?