Állandó akciók:

Nagyszerű hírem van a számodra!

Minden angolórás bérlethez, amit megvásárolsz, tartozik valami kedvezmény, ajándék, vagy plusz óra!

Válogass kedvedre a számodra leghasznosabbak közül:

 

AKCIÓ AZ 5 NYELVÓRÁS (5x90 perc) BÉRLETHEZ:

Ez az első nyelvórás bérleted? Itt egy kis bátorítás! Minden minimum 4 tanórás bérletet vásárló diákom számára vagy a kurzusához kapcsolódó, vagy BÁRMILYEN ÁLTALA VÁLASZTOTT nyelvkönyvet a kereskedelmi árhoz képest 20%-os kedvezménnyel szerzek be neki! Az új könyvedet megkapod már akár az első órán!

Mindannyian tudjuk, hogy manapság a nyelvkönyvek igen drágák, így ez a kedvezmény több ezer forintos megtakarítást is jelenthet Neked!

 

AKCIÓ A 10 NYELVÓRÁS (10x90 perc) BÉRLETHEZ:

Szóval belevágtál egy fokkal komolyabb bérletbe? Remek! Ha a 8 tanórás bérletedet 4 héten belül felhasználod, kapsz egy AJÁNDÉK NYELVÓRÁT az 5. hétre! Bátraké a szerencse!

 

AKCIÓ A 12 NYELVÓRÁS (12x90 perc) BÉRLETHEZ:

Komoly tervekkel rendelkezőknek komoly ajándék dukál! Ehhez a bérlethez ajándékba kapsz egy 90 perces ANGOLÓRÁT és egy ajándék, szintednek megfelelő SZÓTANULÓ REJTVÉNYFÜZETET, amennyiben 6 hét alatt felhasználod a nyelvóra bérletet.

 

AKCIÓ A 15 NYELVÓRÁS (15x90 perc) BÉRLETHEZ:

Ez a bérlet felér egy magán nyelvkurzussal! Eltökélt vagy és ennek több szempontból is meg lesz az eredménye. Kurzusod mellé, melyben Tiéd a főszerep, annak bármely (1 db) KÖNYVÉT is INGYEN MEGKAPOD tőlem! Melyik nyelviskolától kapsz ilyen ajánlatot?